Sierbestrating in Echt

Voor alles wat met uw tuin te maken heeft

Dean Coonie is werkzaam in Echt en omstreken, zijn passie voor sierbestrating is zo’n 15 jaar geleden ontstaan.
Ongeveer twintig jaar geleden begon Dean als stratenmaker, na een jaar of vijf besefte hij dat er meer voldoening voor hem lag in het aanleggen van sierbestrating dan rechttoe rechtaan traditionele bestrating. Hij zag een nieuwe uitdaging in het mooier maken van tuinen.

Natuurstenen zijn een eerlijk en veelzijdig natuurproduct, verkrijgbaar in allerlei vormen en kleurschakeringen. Na bewerking uitermate geschikt voor bouwmaterialen, niet alleen voor gebruik buitenshuis, maar ook zeker voor binnenshuis, denk aan het fraaie effect in een badkamer.

Voor onder bedding van de bestrating gebruikt Dean Coonie specie in plaats van zand, aangezien zand erg kwetsbaar is voor regen en daardoor snel wegspoelt. Hierin onderscheidt Dean zich van zijn concurrenten. Dean Coonie is erg flexibel, zijn werkweek bestaat uit zes werkdagen en hij is bereikbaar van 7:00 tot 22:00.

Sierbestrating weert

Specialist in bestratingswerkzaamheden

In de loop der tijd heeft Dean zijn specialismen uitgebreid naast bestratingswerkzaamheden, behalve beplantingen van de tuin kunt u hem inschakelen voor onder andere de volgende werkzaamheden

  • Keramische tegels leggen 
  • Kunstgras en echt gras 
  • Metselwerk 

De aanleg van vijvers, waarmee u een bijzondere waterpartij in uw tuin kunt realiseren en ook de aanleg van een eigen zwembad behoort tot de mogelijkheden, Dean Coonie bestratingen heeft veel ervaring in het aanleggen van privé zwembaden.
Een verkoelende zwempartij tijdens warme zomerdagen, even baantjes trekken of gewoon een fijne speelplek voor kinderen; een zwembad heeft veel toegevoegde waarde voor uw tuinplezier.

Vlonders / rioleringen

Voor tuinmeubelen, zoals een eettafel is een stevige ondergrond vereist, zodat u volop kunt genieten van het buitenleven. Dean Coonie heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van vlonders en heeft deze al voor vele tevreden klanten in de regio aangelegd.

Rioleringen

Woonplezier valt of staat met een frisse omgeving, uw tuinplezier kan danig bedorven worden door onwelriekende zaken. Een vakkundig aangelegde riolering kan vele problemen en onnodige kosten voorkomen. Laat dit dan ook uitvoeren door een ervaren vakman! Dweilen met de kraan open na bijvoorbeeld een verstopping is geen optie. Al jarenlang is Dean Coonie gespecialiseerd in het professioneel aanleggen van rioleringen voor zowel particulieren als bedrijven.

Sierbestrating weert
Scroll naar boven