Diensten

Sierbestrating weert
Een zwembad laten bouwen

Lijkt het u niet geweldig? Het is zomer en vreselijk heet. U weet niet waar u het moet zoeken. U komt thuis van uw werk, trekt uw kleren uit en neemt een heerlijk verfrissende duik in uw eigen zwembad. Dean Coonie Bestratingen verwezenlijkt dit voor u. Neem contact met hem op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin.

Diensten -vlonders
Vlonders in uw tuin

Wilt u op mooie dagen ook lekker buiten eten in uw tuin? Neem dan een vlonder om uw tafel op te zetten. Een mooie vlonder kan echt het verschil maken voor uw tuin. Vooral als deze professioneel is aangelegd. Dean Coonie heeft jarenlang ervaring in het aanleggen van vlonders en heeft dit al meerdere keren voor verschillende tevreden klanten gedaan.

Diensten - Rioleringen
Rioleringen

Het is belangrijk dat uw riolering goed gelegd is. Verstoppingen kunt u beter voorkomen dan genezen. Het is belangrijk dat u het aanleggen van uw riool door een vakman laat doen. Neem ook hiervoor contact op met Dean Coonie.

Sierbestrating maastricht
Zakelijk / Particulier

Dean werkt voor particulieren maar ook voor bedrijven. Neem contact met hem op en kom erachter wat voor u de mogelijkheden zijn!

Wij Helpen graag bij

Dean Coonie - Tuinaanleg

Breed inzetbaar

Diensten | Dean Coonie legt onder andere natuurstenen, een heel mooi product. Natuursteen wordt (de naam zegt het al) in de natuur aangetroffen en is na een eventuele bewerking geschikt als bouwmateriaal. Bij het leggen van natuursteen is onderbedding erg belangrijk. Dit wordt nogal eens vergeten. Vaak wordt natuursteen op zand gelegd en zand kan slecht tegen regen. Dean gebruikt specie en onderscheidt zich hierbij van zijn concurrentie. Naast het leggen van natuurstenen en andere sierbestrating kunt u hem inschakelen voor alles dat met uw tuin te maken heeft, behalve beplanting.

Vooral Werkzaam in Limburg en Noord Brabant

Dean Coonie is vooral werkzaam binnen de regio` s , Weert, Echt, Maasbracht, Posterholt, Sittard Geleen en Maastricht. Ligt uw woning of bedrijf buiten deze Regio`s ? Neem dan vrijblijvend contact op dan kunnen wij altijd bekijken of wij u ook van dienst kunnen zijn.

Scroll naar boven