Sierbestrating Maasbracht

Ruime ervaring in Sierbestrating

Sierbestrating Maasbracht| Ongeveer 20 jaar geleden begon Dean Coonie als stratenmaker in Maasbracht en omgeving. Na zo’n vijf jaar rechttoe rechtaan straatwerk gemaakt te hebben realiseerde Dean zich dat zijn passie meer lag bij sierbestrating en met name het verfraaien van tuinen. Dean maakt gebruik van natuurstenen, deze zijn na bewerking uitermate geschikt voor bouwmateriaal, voor buiten, maar ook zeker voor binnenshuis, denk bijvoorbeeld eens aan het verfraaien van een badkamer. Dit prachtige natuurproduct is in vele vormen en kleuren voorhanden en kan een tuin een mooie uitstraling geven.

Een goede onder bedding is erg belangrijk bij het leggen van natuursteen. Dean gebruikt hiervoor specie en betekent daardoor het verschil met anderen die zand gebruiken, wat erg gevoelig is voor weersinvloeden. Zand spoelt namelijk snel weg door regen.

Sierbestrating weert

Alles voor uw tuin

Buiten beplanting is Dean Coonie ook beschikbaar voor een aantal andere tuinwerkzaamheden zoals:

 

  • Keramische tegels leggen
  • Kunstgras en echt gras
  • Metselwerk

Vijvers aanleggen in de tuin, welke zorgen voor een bijzondere natuurbeleving in de tuin. Ook de professionele aanleg van een zwembad in de eigen tuin behoort tot de mogelijkheden, op warme zomerdagen geeft dit een welkom moment van verkoeling en een absolute belevenis voor kinderen, een privé zwembad geeft een gevoel van luxe en ontspanning.

Vlonders

Als fundering voor bijvoorbeeld een tuintafel in uw tuin zijn vlonders zeer geschikt. Dean heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van vlonders, een goede basis voor gezellig recreëren in de eigen tuin.

Rioleringen

Een deskundig aangelegde riolering voorkomt vervelende storingen, zoals verstoppingen en de daarbij behorende stankoverlast, wat uw woongenot aanzienlijk kan verminderen en u kan opzadelen met onverwachte kosten.
De aanleg van een riolering kunt u het beste overlaten aan een vakman, Dean Coonie heeft hierin jarenlange ervaring en kan de professionele aanleg van een riool verzorgen voor particulieren en bedrijven.
Dean is zeer flexibel, u kunt hem zes dagen per week van 7:00 tot 22:00 uur inschakelen. Neem vrijblijvend contact op 

Sierbestrating weert
Scroll naar boven