Sierbestrating Maastricht

Bestrating in Maastricht

Sierbestrating in Maastricht | De passie van Dean Coonie dateert van ongeveer 20 jaar geleden, toen hij begon als stratenmaker. Al snel drong het besef door dat zijn gevoel meer uitging naar het aanleggen van sierbestratingen in Maastricht en omgeving. Toen was het idee geboren dat zijn roeping bestond uit het mooi maken van tuinen.

Het specialisme van Dean bestaat uit het leggen van natuurstenen, een prachtig en veelzijdig natuurproduct, waar prachtige resultaten mee bereikt kunnen worden als bouwmateriaal. Bij het leggen van natuursteen is onderbedding erg belangrijk, zand wordt bijvoorbeeld door regen snel weggespoeld, daarom gebruikt Dean specie en onderscheidt zich hierdoor van anderen.

Sierbestrating weert

Rioleringen aanleggen en onderhouden

Rioleringen Maastricht

Een goed werkende riolering verhoogt het woongenot aanzienlijk, een voorwaarde hiervoor is een vakkundige aanleg en onderhoud om vervelende verstoppingen te voorkomen met de bijbehorende stankoverlast en bijkomende kosten.

U kunt dit het beste overlaten aan een vakman met jarenlange ervaring. Dan bent u bij Dean Coonie aan het juiste adres, hij installeert professioneel rioleringen voor zowel particulieren als bedrijven.

Tuinwerkzaamheden in Maastricht

Naast het leggen van natuurstenen, welke overigens ook binnen prima toegepast kunnen worden zoals in badkamers, kunt u Dean Coonie inschakelen voor een aantal andere tuinwerkzaamheden, behalve beplanting. Dean is zeer flexibel, u kunt hem zes dagen per week van 7:00 tot 22:00 uur inschakelen en ook voor de volgende werkzaamheden:

 

  • Keramische tegels leggen
  • Kunstgras en echt gras
  • Metselwerk

Het aanleggen van vijvers, voor een unieke waterbeleving in uw tuin, u kunt ook kiezen voor de aanleg van een eigen zwembad, Dean Coonie bestratingen kan voor u dit genot realiseren. Een moment van verkoeling op warme zomerdagen, baantjes trekken of gewoon spelevaren voor de kinderen, een zwembad is een grote aanwinst voor uw tuin.

Een solide basis voor allerlei buitenactiviteiten in uw tuin vormen vlonders, hier kunt u bijvoorbeeld een tafel op zetten om gezellig buiten te eten. Dean Coonie heeft een ruime ervaring in het aanleggen van vlonders, vele tevreden klanten gingen u voor..

Sierbestrating weert
Scroll naar boven