Sierbestrating Posterholt

Uw tuin in een modern jasje

Sierbestrating Posterholt| In de omgeving van Posterholt is Dean Coonie werkzaam voor u met een breed scala aan werkzaamheden. Ongeveer 20 jaar geleden is hij begonnen als stratenmaker, na een jaar of vijf zag hij een uitdaging in het verruilen van het traditionele rechttoe rechtaan stratenmaker vak voor het aanleggen van sierbestrating en richtte zich daarbij voornamelijk op het verfraaien van tuinen.

Natuurstenen zijn een veelzijdig en voor vele doeleinden toepasbaar natuurproduct. Zowel voor buitenshuis als in de woning, denkt u maar eens aan het fraaie effect bij toepassing in een badkamer. Natuurstenen zijn er in vele verschijningsvormen en kleuren, na bewerking vormen zij een goede basis voor bouwmaterialen, Dean werkt hier graag mee.

Goede sierbestrating valt of staat met een betrouwbare en solide onder bedding. Dean Coonie bestratingen gebruikt hiervoor specie in plaats van zand en onderscheidt zich hiermee van zijn concurrenten. Zand heeft als groot nadeel dat het al gauw weggespoeld wordt door regen. Dean Coonie is erg flexibel naar zijn klanten toe, zijn werkweek bestaat uit zes werkdagen en hij is bereikbaar van 7:00 tot 22:00.

Naast bestratingswerkzaamheden kunt u Dean inschakelen voor vele andere specialismen, behalve voor beplanting van tuinen. Deze bestaan onder andere uit:

  • Keramische tegels leggen
  • Kunstgras en echt gras
  • Metselwerk
Sierbestrating weert

Een vijver of een zwembad?

Het aanleggen van een vijver in uw tuin, waarmee u een bijzonder microklimaat en een apart stukje natuurbeleving kunt realiseren.

Ook heeft Dean Coonie bestratingen veel ervaring met de aanleg van privé zwembaden. Veel klanten beschouwen dit als een verrijking van hun woon- en tuinplezier, een verfrissende duik in de warme zomermaanden, ravottende kinderen of gewoon ronddobberen op een ligbed. Een eigen zwembad in uw tuin wordt als een bijzondere luxe en een vorm van ontspanning in deze hectische maatschappij beschouwd door vele tevreden klanten.

Voor de plaatsing van tuinmeubelen, zoals een eettafel waaraan u heerlijk tot in de late uurtjes kunt genieten, is een stevige ondergrond een voorwaarde. Dean is ook gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van vlonders tot grote tevredenheid van vele tuingenieters in de regio die u al voorgingen.

rioleringen

Niets is zo funest voor uw tuinplezier als een nare lucht, storingen aan het riool kunnen dit veroorzaken. Een deskundig aangelegd riool kan dit voorkomen en behoedt u voor onverwachte kosten.
Het is zaak om de aanleg van rioleringen te laten verzorgen door een bekwame vakman, Dean Coonie kan dit voor particulieren en bedrijven verzorgen en doet dit op vakkundige wijze vanuit een ruime ervaring.

Sierbestrating weert
Scroll naar boven