Sierbestrating in Sittard-Geleen

Veelzijdige Sierbestrating

Sierbestrating Sittard-Geleen | Zo’n twintig jaar geleden ontstond de passie van Dean Coonie in de gemeente Sittard-Geleen. Dean begon toen als stratenmaker en realiseerde zich al snel dat er voor hem meer uitdaging bestond in het aanleggen van sierbestratingen dan in het rechttoe rechtaan aanleggen van traditionele bestrating. Met name het verfraaien van tuinen sprak hem erg aan.

Dean specialiseerde zich in het aanleggen van natuurstenen bestratingen. Een veelzijdig en fraai product, bijzonder geschikt als bouwmateriaal voor buiten, maar ook voor binnen, bijvoorbeeld voor toepassing in badkamers. Bij het leggen van natuursteen is een onder bedding zeer belangrijk. Vaak wordt er gebruik gemaakt van zand, maar dit spoelt als snel weg onder invloed van regenval. Dean Coonie maakt gebruik van specie, wat minder gevoelig is voor ons grillige Nederlandse klimaat.

In de loop der jaren heeft Dean zich ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden voor de tuin, behalve beplanting. Hij is onder andere in te schakelen voor:

  • Keramische tegels leggen
  • Kunstgras en echt gras
  • Metselwerk
Sierbestrating weert

Vijveraanleg

wat zorgt voor een stukje natuurbeleving in de eigen tuin. Mits goed ontworpen en aangelegd is een vijver biologisch in balans en zal deze niet snel vervuilen.

Ook het aanleggen van een privé zwembad behoort tot de specialismen van Dean. Een gewild object in vele tuinen, wat zorgt voor een moment van verkoeling op warme zomerdagen of een uitdagende speelomgeving voor kinderen, een zwembad is een grote aanwinst bij uw woning. Op het “vasteland” adviseert en installeert Dean Coonie graag vlonders, deze bieden een solide basis voor tuinameublementen zoals eettafels, zodat u gezellig buiten kunt genieten van een hapje of drankje. Dean heeft deze aanleg van vlonders al verzorgd voor vele tevreden klanten in de omgeving.

Proffesionele aanleg van rioleringen

Voorwaarde voor een onbedorven woongenot is een goed aangelegde riolering. Hiermee voorkomt u verstoringen die mogelijk kunnen resulteren in stankoverlast en onverwachte kosten. U kunt de aanleg het beste overlaten aan een vakman met jarenlange ervaring. Dean Coonie verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven de professionele aanleg van rioleringen.

Sierbestrating weert
Scroll naar boven