Sierbestrating Weert

Sierbestrating op maat

Dean Coonie is werkzaam in Weert en omgeving, hij is u graag van dienst in de regio globaal gelegen tussen Weert en Maastricht. Zo’n twintig jaar geleden is Dean Coonie begonnen als stratenmaker, al snel besefte Dean dat zijn hart meer lag bij de aanleg van sierbestratingen dan bij het rechttoe rechtaan straatwerk. De passie van Dean ging uit naar het verfraaien van tuinen.

Dean Coonie is een gepassioneerd legger van natuurstenen, een veelzijdig natuurproduct, welke goed tot uiting komt als basis voor bouwmateriaal. Dean maakt gebruik van specie als onder bedding voor de bestrating en onderscheidt zich hiermee van de concurrenten, welke vaak gebruik maken van zand, wat al snel kan wegspoelen onder invloed van weersinvloeden (regen). Natuursteen is niet alleen geschikt voor het bestraten van tuinen, maar ook uitermate geschikt voor binnenshuis, bijvoorbeeld ter verfraaiing van de badkamer. Dean Coonie is erg flexibel, zijn werkweek bestaat uit zes werkdagen en hij is bereikbaar van 7:00 tot 22:00.

Sierbestrating weert

Rioleringen

Een goed werkende riolering is belangrijk voor het woongenot, als deze deskundig wordt aangelegd kunnen problemen als verstoppingen worden voorkomen met de bijbehorende kosten. Voor de aanleg van een riolering voor particulieren en bedrijven kunt het beste een beroep doen op een vakman, dankzij de jarenlange ervaring van Dean bent u bij hem aan het juiste adres.

Tuinwerkzaamheden in weert

Naast bestratingswerkzaamheden kunt u ook een beroep doen op Dean voor een scala aan bijkomende tuinwerkzaamheden, behalve de beplanting:

 

  • Keramische tegels leggen
  • Kunstgras en echt gras
  • Metselwerk

Het aanleggen van vijvers, waarmee u een stukje bijzonder waterleven in uw tuin creëert en ook de aanleg van een eigen zwembad behoort tot de mogelijkheden, Dean Coonie bestratingen kan voor u dit stukje luxe gevoel realiseren.

Een duik ter verkoeling op hete zomerdagen, baantjes trekken of gewoon heerlijk spartelen voor de kinderen, een zwembad heeft veel meerwaarde voor uw tuinbeleving. De tuinbeleving wordt versterkt door een goede, stevige ondergrond voor bijvoorbeeld een tuintafel, waar u heerlijk buiten kunt genieten van een hapje of drankje. Dean Coonie plaatst al jarenlang vlonders naar volle tevredenheid van klanten in de regio.

Sierbestrating weert
Scroll naar boven